Super Force Jelly
Super Force Jelly (Sildenafil with Dapoxetine)
Virkningen af Super Force Jelly opnås hovedsageligt ved at øge tonus i glatmuskulaturen ved brug af nitrogenmonoxid, som er et kemikalie, der normalt frigives i forbindelse med seksuelt opstemthed.
Vælg Doser: 100/60mg
100/60mg
10sachets
Super Force Jelly $80.00
$66.99
$6.70 pr sachet
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $0.00
100/60mg
20sachets
Super Force Jelly $134.00
$111.99
$5.60 pr sachet
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $22.00
100/60mg
30sachets
Super Force Jelly $184.00
$152.99
$5.10 pr sachet
+4 gratis ED piller
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $48.00
100/60mg
60sachets
Super Force Jelly $334.00
$277.99
$4.63 pr sachet
+4 gratis ED piller
+ Gratis standard luftfragt
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $124.20
100/60mg
90sachets
Super Force Jelly $456.00
$379.99
$4.22 pr sachet
+ 10 gratis ED piller
+ Free trackable courier service
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $223.20
100/60mg
120sachets
Super Force Jelly $552.00
$459.99
$3.83 pr sachet
+ 10 gratis ED piller
+ Free trackable courier service
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $344.40
Din ordre vil blive pakket sikkert og trygt og sendes afsendt inden for 24 timer. Dette er præcist, hvordan din pakke vil se ud (billederne af et ægte fragt vare). Det har en størrelse og et udseende af et almindeligt brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet
Land Leveringsmetode Leveringstiden Pris  
Levering 14-21 dage 10$ Sporing # tilgængelig i 4 dage
Gratis standard luftfragt for alle ordrer med et beløb over $200
Levering 5-9 dage 30$ Sporing # tilgængelig i 2 dage
Gratis sporbar service for alle ordrer med et beløb over $300
Forsendelse til hele verden Fortrolighed og anonymitet er garanteret
Trygt og sikkert Discreet looking packages
Forsendelse af ordrer inden for 24 timer 100% levering success
Vidnesbyrder Vare Beskrivelse
Der er i øjeblikket ingen anmeldelse af dette produkt, men du kan være den første eller du kan læse mere om relaterede produkter på siden med kundeudtalelser.
Tilføj Bedømmelse
Almindelig anvendelse
Hovedingrediensen I Super Force Jelly er Sildenafil – 100 mg og Dapoxetin – 60 mg. Sildenafil og Dapoxetin påvirker den seksuelle potens. Øgelse af tonus i glatmuskulaturen muliggør øget blodtilførsel til penis, hvilket resulterer i erektion. Sildenafil bruges til behandling af erektil dysfunktion (impotens) og pulmonal arteriel hypertension. Det kan også bruges til andre formål end dem, der er nævnt ovenfor.

Dosering og vejledning
Produktet indtages en times tid før seksuel aktivitet. Tag ikke Super Force Jelly mere end en gang dagligt. Fedtholdige måltider kan forsinke virkningens indtræden. Afstå fra at spise grapefrugt eller drikke grapefrugt juice under behandling med Sildenafil og Dapoxetin.

Forholdsregler
Det anbefales kraftigt at konsultere egen læge eller en apoteker før du begynder at tage Sildenafil og/eller Dapoxetin, og særlig omhyggelighed er påkrævet hvis du er allergisk overfor disse medikamenter eller hvis du har andre allergier. Ældre personer kan være mere modtagelige overfor produktets bivirkninger.

Kontraindikationer
Super Force Jelly er kontraindikeret hos patienter, der tager andre medikamenter til behandling af impotens eller bruger nitratholdige medikamenter mod brystsmerter eller hjerteproblemer. Dette medikament bør ikke indtages af kvinder eller børn, såvel som personer med kendt overfølsomhed overfor nogen af komponenterne.

Mulige bivirkninger
De mest almindelige bivirkninger ved brug af Super Force Jelly er hovedpine, maveproblemer, tilstoppet næse, svimmelhed eller diarre, rødmen eller halsbrand. Der er ikke tidligere kendte tilfælde af alvorlige allergiske reaktioner, men du bør omgående søge læge hvis sådanne opstår. De fleste, der bruger Super Force Jelly, oplever ikke alvorlige bivirkninger. I tilfælde af at du oplever bivirkninger, der ikke er nævnt ovenfor – kontakt din læge eller apoteker.

Stof interaktion
Super Force Jelly bør ikke tages sammen med nitrater og den gruppe af euforiserende stoffer kaldet “poppers” som indeholder amyl- eller butylnitrit; alfa-blokkere; andre medikamenter til behandling af impotens; blodtryksmedicin, osv. Kontakt din læge eller apoteker for flere detaljer.

Oversprunget dosis
Super Force Jelly bruges efter behov, så der er ikke noget planlagt doseringsregime.

Overdosering
Hvis du tror du har brugt for meget Super Force Jelly, skal du omgående søge lægehjælp. Symptomerne på overdosering er som oftest brystsmerter, kvalme, irregulær hjerterytme og svimmelhed eller besvimelser.

Opbevaring
Opbevar Super Force Jelly mørkt og tørt og under temperaturer mellem 68°F og ikke over 77°F (20-25°C). Opbevar ikke på badeværelset. Hold alle medikamenter ude af dyr og børns rækkevidde.

Ansvarsfraskrivelse
Vi giver kun generel information om medecin, som ikke dækker alle instruktioner, mulige medicinintegreringer, eller forholdsregler.
Oplysninger på webstedet kan ikke bruges til selvbehandling eller selv-diagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til bestemte patienter, bør aftales med din sundhedsplejerådgiver eller læge ansvarlig for sagen.
Vi fralægger os pålideligheden af denne information, og fejl der kunne forekomme heri. Vi er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, særlige eller anden indirekte skade, som resulterer ved brugen af information på webstedet, og ej heller konsekvenserne af selvbehandling.