Retin-A Gel
Generic Retin-A Gel (Tretinoin)
Retin-A Gel er syreformen af A-vitamin og anvendes almindeligvis til behandling af acne vulgaris og keratose pilaris.
Vælg Doser: 0.01% 0.025%
0.01%
3tubes
Retin-A Gel $49.00
$40.99
$13.66 pr tube
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $0.00
0.01%
10tubes
Retin-A Gel $152.00
$126.99
$12.70 pr tube
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $9.60
0.01%
15tubes
Retin-A Gel $208.00
$172.99
$11.53 pr tube
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $31.95
0.025%
3tubes
Retin-A Gel $36.00
$29.99
$10.00 pr tube
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $0.00
0.025%
10tubes
Retin-A Gel $108.00
$89.99
$9.00 pr tube
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $10.00
0.025%
15tubes
Retin-A Gel $148.00
$122.99
$8.20 pr tube
+ Forsikring på pakke levering
+ 10% rabat på fremtidige ordrer
TILFøJ TIL KURV
spar: $27.00
Din ordre vil blive pakket sikkert og trygt og sendes afsendt inden for 24 timer. Dette er præcist, hvordan din pakke vil se ud (billederne af et ægte fragt vare). Det har en størrelse og et udseende af et almindeligt brev (9.4x4.3x0.3 inches eller 24x11x0.7cm), og det afslører ikke indholdet
Land Leveringsmetode Leveringstiden Pris  
Levering 14-21 dage 10$ Sporing # tilgængelig i 4 dage
Gratis standard luftfragt for alle ordrer med et beløb over $200
Levering 5-9 dage 30$ Sporing # tilgængelig i 2 dage
Gratis sporbar service for alle ordrer med et beløb over $300
Forsendelse til hele verden Fortrolighed og anonymitet er garanteret
Trygt og sikkert Discreet looking packages
Forsendelse af ordrer inden for 24 timer 100% levering success
Vidnesbyrder Vare Beskrivelse
Der er i øjeblikket ingen anmeldelse af dette produkt, men du kan være den første eller du kan læse mere om relaterede produkter på siden med kundeudtalelser.
Tilføj Bedømmelse

Almindelig brug

Tretinoin er syreformen af A-vitamin anvendes almindeligvis til behandling af acne vulgaris og keratose pilaris. Det anvendes også i andre tilfælde.

Dosering og instruktion

Påfør gel på et rent, tørt, ansigt. Spred det jævnt over de områder af huden, der er under behandling. Undgå at anvende gel på irriteret hud. Det kan tage 6-9 uger for at se effekten. Kontakt din læge eller apotek for flere detaljer.

Forholdsregler

Når gellen påføres dit ansigt, skal du undgå områderne omkring dine øjne, læber eller andre følsomme områder. Fortæl din læge, hvis du har eksem eller er overfølsomhed over for sol. Ældre mennesker kan være mere følsomme over for bivirkninger af medicinen. Fortæl din læge hvis du er gravid eller ammer.

Kontraindikationer

Retin-A Gel bør ikke anvendes af patienter, der har vist en reaktion af overfølsomhed over for det.

Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er rødme, afskalning, kløe og svie. En meget alvorlig allergisk reaktion forekommer sjældent. Mange mennesker der bruger denne medicin har ikke alvorlige bivirkninger. Kontakt din læge eller apotek for flere detaljer. I tilfælde af at du bemærker bivirkninger, som ikke er nævnt her, skal du kontakte din læge eller apotek.

Medicinkombination

Før du tager Accutane, skal du fortælle din læge eller farmaceut om al receptpligtig og ikke-receptpligtige lægemidler, du tager. Retin-A Gel bør ikke anvendes med * Benzoylperoxid * Salicylsyre * tetracyclin * Sulfapræparater. Kontakt din læge eller apotek for flere detaljer.

Glemt dosis

Hvis du har glemt din dosis, så tag den så snart du husker det. Hvis du kan se, at det er tæt på tidspunktet for næste dosis, så spring den glemte dosis over og genoptag din sædvanlige dosering. Du må ikke tage din dosis to gange.

Overdosis

Hvis du tror, du har brugt for meget af denne medicin, skal du søge akut lægehjælp. Symptomerne på overdosering omfatter normalt smerter i brystet, kvalme, uregelmæssige hjerteslag, og en følelse svimmelhed eller besvimelse.

Opbevaring

Opbevar din medicin ved stuetemperatur mellem 20-25 grader (68-77 Fahrenheit), væk fra lys og fugt. Medicinen må ikke opbevares på badeværelset. Opbevar alle lægemidler utilgængeligt for børn og kæledyr.

Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medecin, som ikke dækker alle instruktioner, mulige medicinintegreringer, eller forholdsregler. Oplysninger på webstedet kan ikke bruges til selvbehandling eller selv-diagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til bestemte patienter, bør aftales med din sundhedsplejerådgiver eller læge ansvarlig for sagen. Vi fralægger os pålideligheden af denne information, og fejl der kunne forekomme heri. Vi er ikke ansvarlige for nogen direkte, indirekte, særlige eller anden indirekte skade, som resulterer ved brugen af information på webstedet, og ej heller konsekvenserne af selvbehandling.